Cerita dari Harian Metro...Pasar Mesin Air Nano

March 18, 2012
Cerita dari Harian Metro...Pasar Mesin Air Nano
 

Seminar Rahsia Mengenali Diri Melalui Tarikh Lahir

March 4, 2012


 
 
Continue reading...
 

Something missing in my heart

July 14, 2009
Salam...ape nk mula aa...sedih nak menaip pun sedih+malas...Tp disebabkan aku dh lama xmnulis kt sni...pstu bnyk prkara yg brlaku buatkan aku downnnn...then i have to wrote something here..at least puah hati aku...Now as i mention before, tittle for this post is missing...ok dlu bole la aku rase,..uihh aku leh hidup sndiri ape...but then now i feel that i'm very lonely...lone ranger...lone in my action...lone while doing my anything...ape aku ngarut daa..tp seriusly...i'm tired to wait..kdng2...
Continue reading...
 

Kehidupan ku

June 1, 2009
Salam...lama xmenulis atau mencoretkan sesuatu disini cewahh hehe....Mcm2 unexpected happen around me...Mcm mak ckp la...xsangka tahun ni aku beli keta, along beli umah dn lebih memeranjatkan makteh nak kawen hehehe...life is going crazy..but all was in good news...I hope so..really2 hope InsyaAllah...takdir aku rzeki aku Tuhan dh tentukan...akhir2 ni aku diterjah dgn soalan2 spt "ko bila nak kawen" atau "xjeles ke makteh nak kawen"...waaa hendak ku tangis tapi tiada ber air mata...huhuu....x...
Continue reading...
 

Selamat hari Jadi Mamat

May 7, 2009
Selamat Hari Jadi bg mereka yang menyambut nya pada tarikh yg sama pada hari trsebut. Moga panjang umur dan dimurahkan rejeki...

Continue reading...
 

Muhasabah diri

April 10, 2009
Salam...

Pernahkah korng ditnye, knp ko begitu...begini. Nape ko bersikap dan bersifat begitu..nape x bersikap dan bersifat begini. Something comes up trough my head. that is something weird about this question. Kenapakah msti dipersoalkan perangai, sikap dan sifat seseorang itu. Bukankah lahir saja bayi itu, sudah diterbitkan sndiri sifat yg melambangkan identiti diri die. Yg unik yg hnya ade pada die dan tiada pada org lain. Perbezaan ni penting tuk memperkenalkan diri die pada org lain. An...
Continue reading...
 

Hari ni dan esok

April 7, 2009
Salam, seronok nye hari ni. Pi kursus penghayatan Solat. Perbaiki solat yg mana ptut. Banyak yg lepas pandang selama ni. Uii adeh. Kursus ni penuh ngn informasi dan menghiburkan. Yg penting, aku dpt lepas dr tpt keje selama 2 hari. For one month before, aku rase tpt keje ni sesuai ngn kehendak aku seblum ni. Aku perlukan tpt keje yg tenang, xlayan patient. Focus pada satu benda je. Tp smalam sesuatu yg menguji ketabahan aku. Untuk pertama kali ade seseorg yg brani smash aku bertubi2. Umpama b...

Continue reading...
 

Apa yg aku buat hari ni...ermm...

April 4, 2009
Aku buat site baru diadola.synthasite. Syok site ni. Credits to mukhliss

Continue reading...
 
blog comments powered by Disqus

Blogroll

Make a Free Website with Yola.